S.ROQUE
ROQ TEXTILE MACHINES

Een van 's werelds grootste producenten van textiel drukautomaten.

ROQ

Een Europees product dat zich onderscheidt door een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Een groot aantal gepatenteerde technieken en het gebruik van hoogwaardige onderdelen zorgen voor een zeer nauwkeurige registratie en hoge productiesnelheid. De machine range loopt van de zeer kleine Nano-machine tot drukformaat 20 x 20 cm. via de Basic een zeer compacte complete drukautomaat leverbaar van 8 tot 18 paletten in 40 x 50 of 50 x 70 cm drukformaat en de Eco en Evolution met zeer uitgebreide mogelijkheden, tot de ovale printers tot 52 paletten!!! Een compleet programma accessoires in de vorm van tussendrogers, flock en folie stations is leverbaar. 

Product informatie textielprinters
Roqprint Nano
Roqprint You
Roqprint ECO
Roqprint Oval Pro
Roqprint Oval Evolution

Product informatie textieldrogers
Roqtunnel
Rocdry Eco - Roqdry Moby - Roqdry Evolution

Roqpress foil
Roqflock
Roqasp
Roqstorm
Roqcool
Roq fold and pack

www.sroque.pt


  AEROTERM
PRINTEX

Een veelzijdige machine bouwer uit Tsjechi√ę waarvan wij belichtingsapparatuur, tussendrogers, UV-droogtunnels en textieldrogers kunnen aanbieden. De ervaring van onze klanten met deze machines is uitstekend.

 

www.aeroterm.cz

PRINTEX-FLASHTERM

  WEISS
Weiss handcaroussel

Weiss Maskin Teknik is al jaren een belangrijke partner van Grafimates-Dane.

Weiss biedt een zeer compleet programma textieldruk machines die uitblinken in degelijkheid door de doordachte constructie en gebruikte materialen. De machines zijn te automatiseren met Ergo-printers en pneumatische drukstations, die zorgen voor verantwoorde lichaamsbelasting.

Voor de transfer-productie zijn verschillende granuleerautomaten ontwikkeld, die zorgen voor het aanbrengen van een zeer gelijkmatige granulaat laag met behoud van een schone werkplek.

Weiss spanklem

 

www.weissteknik.com

Caroussel met shirt
Spanklem 2